Na de 3-0 winst op Volendam ZVV en de kleine mini-break komt Fusalclub de Heuvelrug woensdagavond weer in actie. In Sporthal Oost wacht een pittige confrontatie met Wogum Nicols. De bezoekers uit de gemeente Medemblik zijn sterk aan de competitie gestart en zijn dan ook gedeelde koploper met 15 punten. Wil het team trainer Hicham Saidi kans maken dan zal het om 20:30 in volle oorlogssterkte aan de start moeten verschijnen.

ZVC Veenendaal zet vrijdagavond koers naar Hilversum waar het de vierde overwinning van het seizoen wil gaan ophalen. Tegenstander Husky FC verloor zijn laatste thuiswedstijd met 4-6 van Futsalclub de Heuvelrug 2. Als we deze uitslag als uitgangspunt nemen is het duidelijk dat ZVC Veenendaal de punten meer naar huis neemt. Aanvang wedstrijd 20:05 uur.

ZVV Ede gaat als een komeet in de 1e Divisie zaalvoetbal. Het rijgt de overwinningen aaneen. Wanneer overschatting niet de overhand krijgt verslaat ZVV EDE vrijdagvond hekkensluiter Madereros C.F. De bal gaat rollen in Wijchen om 21:00 uur.