Na het vertrek van Zoubeir Hadi heeft technisch manager Henry Snetselaar snel gehandeld. Anouar Tighadouini gaat ZVV Ede helpen zoadat Paul Prins vaker als speler ingezet kan worden.

Per direct gaat Anouar Tighadouini, eerder bestuurslid bij ZVV Ede, de club helpen. De Edenaar heeft de nodige ervaring als coach in de Eredivisie en speelde daar ook zelf vele wedstrijden. “Ik ben erg blij dat Anouar ons komt helpen. Het grote voordeel is dat wanneer hij als coach op het wedstrijdformulier staat wij Paul Prins als speler kunnen gebruiken. En zo hebben we weer een 12-koppige selectie.”
Anouar Tighadouini heeft dit seizoen al een aantal gasttrainingen gegeven bij ZVV Ede. Blijkbaar is dat de spelersgroep goed bevallen. Officieel wordt Tighadouini als assistent-coach toegevoegd aan de staf. Maar het ligt voor de hand dat we Tighadouini vooral als hoofdcoach langs de lijn gaan zien, en Prins als speler. Coach Paul Prins speelde noodgedwongen al twee wedstrijden mee dit seizoen.

“Het is misschien niet de meest ideale oplossing, maar wel de beste die we op dit moment hadden.” Laat Snetselaar weten. Ik geloof dat wij op deze manier de meeste kans hebben op rechtstreekse handhaving in de Eerste Divisie. Er zijn op dit niveau niet veel spelers die ik zomaar even kan inpassen.”

 

Van de redactie.