DOVO en VVOG maakten er een waar doelpuntenfestijn van zaterdagmiddag. Maar liefst 14 maal moest er afgetrapt worden op Panhuis. DOVO versloeg VVOG uiteindelijk met

7-5!! Een uitslag die je maar zelden tegenkomt in het Divisie voetbal. De man in vorm Gökhan Yasar schoot uit de startblokken. De aanvaller wist binnen 10 minuten al tweemaal het net te vinden 2-0.  Nadat Latupeirissa vanaf de stip wat had terug gedaan schuift Roy Bakkenes de 3-1 binnen. We zitten in de 22 min. Weer verkleinde de gasten de marge. Meulens 3-2. Ook met de rust in aantocht ging het scoren vrolijk verder. Quincy Arends in de 40e min 4-2. Het paste geheel in het beeld van de wedstrijd dat Meulens de ruststand op 4- 3 bepaalde. Na de pauze was het de trainers niet gelukt de defensie van juiste informatie te voorzien. In de 47e min Quincy Arends schiet de bal fraai binnen 5 -3.

Opnieuw vanaf de stip werd de marge verkleind. Mike Ahrens maakte geen fout 5-4. Met nog een kwartier te spelen kon DOVO weer juichen toen Jasper Waalkens een vrije trap prachtig binnen schiet 6-4 . VVOG bleef in de nek hijgen van DOVO want twee minuten later kon er weer op het scorebord knopje gedrukt worden na een treffer van Mike Ahrens 6-5. In de 87e vond Quincy Arends het welletjes. Met zijn derde goal van de middag was VVOG definitief verslagen. Eindstand 7-5.

Teus Jakobs.