Aantreden tegen de nummer twee in deze klasse dan moet je toch alles uit de kast halen om de 3 punten mee naar huis te nemen.
Niets was minder waar de Zaterdag tak van WAVV had een gedegen voorbereiding gehad om de tegenstander te slechten, ze starten dan ook met nagenoeg complete selectie (op aanvaller Michael van Schaijk na die nog niet geheel wedstrijdfit klaarwas). WAVV ging meteen na het fluitsignaal van de (achteraf goed leidende) scheidsrechter voortvarend van start, maar de thuisploeg was natuurlijk op de hoogte van de dadendrang van de bezoekers en handelde daar natuurlijk naar.
In de 10e minuut was het dan ook meteen raak, Echteld voorkwam een score van de gasten en toog meteen richting doekgebied van de gasten, een uitgekiende aanval en het was de spits Jamal die een verdediging fout goed afstrafte en de thuisploeg op een 1 – 0 voorsprong zette. WAVV was dus gewaarschuwd, daarna ontpopte de wedstrijd in het voor deel van de Wageningers, die toch gedurende de wedstrijd het beste voetbal in huis had, en de thuisploeg tot een verdedigende vesting terugdrong, toch moest men ook alle zeilen bijzetten om de weinig uitvallende thuisploeg een halt toe te roepen. Toch bereikte beide ploegen de 1 -0 voorsprong voor de thuisploeg deze ruststand.
In de rust heeft trainer Moslin Adnane de jonge ploeg uit Wageningen op de niet mist verstane wijze terecht gewezen hoe de tegenstander opgevangen moest worden, en waar het voor de Wageningers mis ging, vanaf het fluitsignaal gingen de WAVVers dan voluit om de overwinning binnen te halen.
En in de 54e minuut was het dan eindelijk raak, een afgeslagen aanval van de thuisploeg werd goed verdedigd door voorstopper Joachim Loggers die meteen op avontuur ging richting doelgebied van de thuisploeg, gelukkig voor hem lette hij niet op de roep van een supporter uit Wageningen die riep om niet te schieten, gelukkig deed hij wel en schoot op dat moment de de gelijkmaker van ver buiten het grote hok binnen 1 – 1. Daarna ging en men onverdroten voort om de volle winst binnen te halen, maar de verdediging van Echteld en met name de keeper gaf geen krimp meer, zodat ook deze wedstrijd in een gelijkstand eindigde. De trainer van Echteld gaf na het einde gelukkig te zijn met deze uitslag, en de trainer van WAVV ging daarin niet mee en zei dan ook dat een overwinning zeker tot een juiste uitslag gegeven zou worden. Volgende week ligt WAVV stil (i.v.m. oneven aantal in de competitie, maar op 9 November ELISTA uit ELST (Gld) thuis aanvang om 14.30 uur.