WAVV wilde de goede overwinning van vorige week een vervolg geven, want de tegenstander van vandaag was de uit Druten, DIO’30 de volgende opponent.
Men begon dan ook zeker vol goede moed aan deze klus, de selectie was dan ook voor het eerst compleet, geen geblesseerden en ook geen geschorste spelers deze keer.
Toch was het (waarschijnlijk) de druk die de spelers zichzelf oplegde om deze match tot een goed einde te brengen, in de 1e helft viel er dan ook weinig te beleven, beide ploegen speelde dan ook va-banque om zeker eventuele scoringen te voorkomen, dit leidde dan ook tot een saaie eerste helft die met een brilstand de rust in ging.
In de rust periode hebben de beide trainers hun manschappen toch ernstig toegesproken, en hun er op gewezen dat er uit een ander vaatje getapt moest worden om de partij in winst om te zetten.
DIO’30 kwam het beste uit de kleedkamer, want het was koud begonnen, en gasten wisten de 0 -1 op het scorebord te brengen, het was Dani Bloemberg die na een verdedigende fout van de Wageningers op een koele manier afrondde en de voorsprong binnen bracht.
De thuisploeg was meteen wakker, en na deze score werd er opeens veel meer strijd in het veld gebracht, de gasten werden teruggedrongen op hun eigen helft, en deze probeerde weer om via snelle uitvallen de hechte verdediging van de thuisploeg te omzeilen, gelukkig voor de thuisploeg gaf men geen krimp met in de hoofdrol toch keeper Jeffrey Rutten en laatste man en aanvoerder Mike Jansen. DIO’30 moest terug en met man en macht probeerde men de aanvallende thuisploeg van het scoren te behoeden, en ook de keeper van de gasten kweet zijn taak waardig. Toch was het in de 60e minuut dat (oud speler van DIO, en hij had nog een appeltje te schillen met DIO’30) Roy de Ruiter die WAVV op gelijke hoogte bracht, een goede aanval die hij voortzette en diverse verdedigers het bos instuurde, wel gedwongen werd richting bijna tot de achterlijn doorzette, een geweldig schot met veel venijn de bal binnen schoot buiten bereik van de op dat moment zeer goede keeper.(volgens de supporters van WAVV was het meer een bedoelde voorzet) maar dat mocht de pret niet drukken, genoemde speler was uitermate gelukkig met dit fraaie doelpunt. Na dit alles creëerde de thuisploeg toch nog mooie kansen, maar het vizier (op een fraaie treffer van Mortier die werd afgekeurd wegens buitenspel na) eindigde deze wedstrijd in een 1 – 1 gelijkspel, en heeft WAVV verzuimd om de volle winst binnen te halen. Volgende week moet men uit naar ULFT waar SDOUC wacht, en zeker de verloren wedstrijd tegen Spero wil weg werken, WAVV is dus gewaarschuwd, de wedstrijd begint hier om 14.30 uur.