WAVV wilde tegen het hogergeplaatste BENNEKOM een goed resultaat neerleggen, tevens wilde zij ook de nederlaag tijdens de WAGENNGEN CUP wegpoetsen, m.a.w. WAVV was goed gemotiveerd.

Helaas het pakte anders uit, de eerste helft bracht de thuisploeg grotendeels op de helft van WAVV door, maar de verdediging van de Wageningers stonden goed en stopte de vele aanvallende aspiraties van de Bennekomers op de juiste manier. WAVV trachtte toch (hetzij sporadisch) via snelle uitvallen de keeper van de thuisploeg te testen maar ook hij kende zijn taak.

Zo kabbelde de wedstrijd richting rustsignaal met goed en snelle opgezette aanvallen van Bennekom, en een massaal verdedigende WAVV naar een 0 – 0 ruststand.

In de  2e helft wisselde trainer Dik Peters van Ton van WAVV twee spelers, zo kwamen  Marvin v.d. Born en Youssef Attibi in het veld en moesten proberen wat meer druk te zetten naar voren, om zo te proberen spits Wesley Mortier met bruikbare ballen in stelling te brengen,  en om de wedstrijd te doen kantelen.

Toch was het de thuisploeg die de wedstrijd naar zich toe trok, een schitterend genomen vrije trap van aanvoerder van Bennekom knalde een vrije trap een eindje buiten het grote hok buiten bereik van keeper Jeffrey Rutten in de uiterste boven hoek binnen 1 – 0.

En 3 minuten later was het invaller Jorn Hiensch die een goede aanval keurig afrondde en de 2 – 0 voorsprong voor Bennekom binnen schoot en de wedstrijd in het slot zette.

Dit was tevens de eindstand, en ondanks dat WAVV verdienstelijk speelde, bleek toch dat de grotendeels vernieuwde selectie nog niet opgewassen was tegen een zware tegenstander als V.V. BENNEKOM een verdiende overwinning voor de thuisploeg, en WAVV kan zich a.s. zondag in Beneden Leeuwen revancheren tegen 1e klasse LEONES.

 

Van de redactie.