De doelstelling van Kees van Rijswijk is duidelijk. VVA Achterberg moet naar de derde klasse. Van Rijswijk is al vroeg in augustus begonnen om een goed beeld te krijgen van zijn selectie. ” VVA speelde geen nacompetitie. Dus het seizoen was al vrij vroeg afgelopen. Vandaar ook dat ik een week eerder ben begonnen. De voorbereiding verloopt naar wens. Individueel is er voldoende kwaliteit aanwezig.

Ook is er de nodige ervaring bijgekomen die als verlengstuk kunnen fungeren van de trainer. Het is de taak voor de technische staf om hier een sterk geheel van te maken. We hebben inderdaad de doelstelling neergelegd om te promoveren. Alleen nacompetitie halen is niet voldoende. Gemakkelijk zal het niet worden. DVSA , SVMM, Voorwaarts, er zijn meer vereniging die de ambitie hebben om de vierde klasse te verlaten.”

Over VRC is van Rijkwijk kort: ” Tien jaar aan VRC verbonden geweest. Mooie en slechte tijden meegemaakt maar goede gevoel overheerst. Het boek is dicht. We slaan weer een nieuw boek open, we gaan proberen er een bestseller van te maken.

 

Teus Jakobs.