In Goedemorgen, Maandagmorgen blikken we terug en kort vooruit met o.a spelers, trainers of bestuursleden over gebeurtenissen van het afgelopen weekend. Vandaag is Kamal Bendadi aan het woord die een perfect weekend achter de rug heeft. De titel in topklasse zaalvoetbal werd behaald en Blauw Geel’55 lijkt op weg naar de nacompetitie.

” Het kampioenschap met ZVV Ede was schitterend om mee te maken. Toen we de zaal binnenkwamen schrokken we van de vele supporters die de reis naar Almelo hadden gemaakt. Zoveel mensen vanuit EDE en omgeving om ons te steunen. Ik wil ze langs deze weg nog een keer bedanken voor hun support.

Vorig jaar ging het mis in de kampioenswedstrijd tegen Zwolle. De nacompetitie bracht redding. Vrijdag overtuigend gewonnen. De ontlading was groot, ik wil een groot compliment maken aan de mensen die buiten het veld om alles regelen. Zij hebben het zaalvoetbal in Ede een enorme boost gegeven. Ik heb het niet al te laat gemaakt. Zaterdag wachtte er weer een belangrijke wedstrijd met Blauw Geel’55” De tweede klasser is hard op weg om aan het einde van dit seizoen nacompetitie te gaan spelen. “ We staan er goed voor. Het kan wel eens een heel mooi voetbaljaar gaan worden.

” In juni wordt Bendadi 33 jaar, hoe verder? Ik heb besloten om er bij Blauw Geel’55 nog een jaartje aan vast te plakken. Over het zaalvoetballen moet ik nog even nadenken hoe we dit het beste kunnen invullen. Er komen talentvolle spelers aan die zeker gaan aansluiten. Naarmate je ouder wordt duurt het herstel langer. Eerste Divisie zaalvoetballen vergt veel je lichaam. Een rol als stand-in lijkt mij wel wat. Maar eerst lekker genieten van wat we met ZVV EDE hebben neergezet. Besluit Kamal Bendadi tegenover Voetbaleentwee.