We speelden afgelopen zaterdag 04 mei 2019 onze 19e competitiewedstrijd uit tegen JSV Nieuwegein JO13-1.

Voor aanvang van de wedstrijd met stukje warming-up van de beide teams zie

Voor alle doelpunten zie

In de eerste helft waren we beter, maar konden we dat, met de harde wind tegen, nog niet in doelpunten uitdrukken. Dit kwam ook door de prima keepende doelman van JSV, die met een aantal prachtige reddingen de 0 hield. Het bleef dus 0-0.

In de tweede helft, met de wind mee, duurde het tot de 14e minuut voordat we scoorden. Er kwam een vrije trap voor DOVO, genomen door onze nr 10, en de bal werd schitterend door onze nr 14 via de grond, in de linkerbenedenhoek vanuit keepersoogpunt JSV gezien, binnengekopt, 0-1, dik verdiend!

In de 19e minuut van de tweede helft werd een hoekschop voor DOVO genomen door de nr 10, en de nr 14 van ons kopte dit keer de bal perfect vanuit keepersoogpunt JSV gezien, in de linkerbovenhoek, 0-2. In de 21e minuut van de tweede helft was er een zeer belangrijke redding van de DOVO-keeper.

Dat is ook belangrijk dat je dan een uitstekende doelman achter de hand hebt, die niet veel te doen had de gehele wedstrijd, maar als er één kans komt van de tegenstander, er wel staat, hulde!

Hierna knakte JSV mentaal. In de 26e minuut van de tweede helft is er een corner voor DOVO en de nr 15 van DOVO kopt via speler JSV raak, 0-3. In de 29e minuut van de tweede helft is er een hele mooie aanval van DOVO over de linkerkant, de nr 14 geeft de bal perfect voor op onze nr 11, en deze tikt de bal perfect binnen 0-4.

Mooie overwinning voor DOVO, we blijven hierdoor koploper met nog 3 competitiewedstrijden te gaan, drie finales dus!

Groet YouTube Jaap voetbal.