De neutrale supporter heeft nog twee dagen om zijn keuze voor het aanstaande weekend te maken. Vijf Veenendaalse clubs gaan een thuiswedstrijd afwerken. Alleen DOVO stapt in de bus voor een reis naar Harkemase Boys.

In de Tweede Divisie neemt GVVV het op tegen Noordwijk. Om nu eens en voor altijd van het gezeur af te zijn dat er thuis in competitie verband nog niet gewonnen is moet Noordwijk worden verslagen. Het wisselt dan direct van plaatst met de debutant die eveneens als GVVV elft punten heeft bij elkaar gevoetbald.

Merino’s trapt om 14:30 af tegen Veensche Boys. Het team van trainer Jan Gaasbeek schiet wekelijks met scherp en behoort tot de kampioenskandidaten in de tweede klasse G. De bezoekers uit Nijkerkerveen mogen zeker niet onderschat worden. Vorige week hiel het Unicum op 1-1.

Een half uur eerder begint VRC – Lunteren. VRC herstelde zich van de zeperd tegen De Merino’s door Lelystad’67 met 3-0 verslaan. En dat is nu net wat de bezoekers ook willen realiseren. Lunteren ging vorige thuis met 1-4 hard onderuit tegen Batvia’90. Wanneer VRC wint en De Merino’s doet zijn werk staan beide stevig in de top vijf.

We gaan er van uit dat v.v Veenendaal over het dode punt heen is. Vorige week werd een prima resultaat neergezet in Stroe. Het treft SP Teuge, dat in zijn laatste wedstrijd met
5-0 werd afgedroogd door Zwart- Wit’63. De weg omhoog kan dus vervolgd worden door de mannen van trainer Habib Al Mohsinawi.

SV Panter kwam vorig weekend niet in actie. Afgelopen dinsdag verloor het de bekerwedstrijd – na een sterke eerste helft – met 0-5 van het in de eerste klassse uitkomende SVL Hier zullen ze bij de Panter niet echt van wakker liggen. Zaterdag wordt interessant. Wanneer DEV op bezoek komt. Beide teams hebben 9 punten. Alleen de bezoekers hebben één wedstrijd meer gespeeld. We wagen ons niet aan een voorspelling. Wel kunnen we zeggen dat de winnaar niet alleen drie punten bijschrijft maar minstens zo belangrijk, een mentaal tikje uitdeelt.