Aankomend weekend een druk voetbalprogramma in Veenendaal. Maar liefst vijf Veenendaalse verenigingen spelen thuis.  DOVO moet de  pijnlijke nederlaag van afgelopen woensdagavond tegen Urk van zich afspelen. Gemakkelijk zal dit zeker niet worden want tegenstander Harkemase Boys is uitstekend aan het seizoen begonnen.

Merino’s gaat voor zijn tweede zege. Go Ahead Kampen moet worden verslagen. Drie punten erbij betekent koploper. En blijde gezichten in de nieuwe businesshome die zaterdag wordt geopend.

VRC krijgt ESC op bezoek dat net als de gastheer zijn eerste wedstrijd verloor. Wanneer het vizier van VRC beter is afgesteld blijven de punten in Veenendaal. Voor v.v. Veenendaal is winst geboden. Want zoals trainer Arco van Elst aangaf wil de revelatie van het vorige seizoen niet achterop raken. Bunnik’73 won zijn eerste wedstrijd van Candia’66 nipt met 1-0. De verschillen zullen minimaal zijn.

SV Panter neemt het op tegen Echteld. Wanneer de thuisclub de strijd kan leveren die ze vorige tegen DVSA in de tweede helft lieten zien, staat Panter op vier punten zaterdag om 16.30.

Keuze genoeg dus voor de neutrale voetballiefhebber. Alle wedstrijden beginnen om 14:30. Alleen VRC trapt een half uur eerder af.

 

Teus Jakobs.