Tegen rode lantaarndrager Austerlitz. In een gelijkopgaande 1e helft bleken de Panters over een betere conditie te beschikken en wonnen de gasten uit Veenendaal uiteindelijk met 1-4.

Binnen 2 minuten had aanvoerder Reggi van de Heuvel zijn ploeg al op voorsprong kunnen zetten. Zijn kopbal spatte uiteen op de lat. Ook Harmen diepgrond had de vroege openingstreffer op zijn schoen maar zijn inzet werd gestopt door de keeper.

In de 15e minuut een tegenvaller voor de ploeg van trainer Bertho van Neerbos. Aanvoerder van de Heuvel moest vroegtijdig het speelveld verlaten met een hamstrings blessure. Robin de Rooij was zijn vervanger op het middenveld. Tot aan de rust werd er niet gescoord.†

Na de thee volgde al snel de openingstreffer. In de 47e minuut ontving Ron Juffer de bal op de punt 16. Door een schitterende individuele actie kwam Ruben Koudstaal in schotpositie en draaide de bal fraai in de verre hoek, 0-1.

8 Minuten later wees de leidsman naar de stip vanwege een overtreding op Jos van der Wilt. Bart Juffer faalde niet en bracht de Panters op een ruime marge, 0-2.

Na 60 minuten voetballen gooide van der Wilt de wedstrijd definitief in het slot. Diepgrond wordt aan de linkerkant weggestuurd waarna de voorzet volgt. Met een harde kopbal kan de keeper van Austerlitz de 0-3 niet voorkomen.

Na de 1-3 in de 70e minuut was het Mike Willemsen die de eindstand op het bord zette. Een diepe bal van De Rooij bracht Willemsen in stelling en met buitenkantje rechts wist hij de keeper met een langzaam rollertje te verschalken, 1-4.

Met deze degelijke overwinning nestelen de Panters zich vast in de top 3. Volgende week een kraker op het programma waar een aanval zal worden gedaan op de nummer 2 positie. Candia ’66 wordt ontvangen op sportpark De groene velden II maar de Grebbeploeg zal er alles aan doen om geen verdere schade op te lopen na de dure nederlaag tegen DEV Doorn.†