s.v. Panter deed in de thuiswedstrijd tegen Bunnik goede zaken. Niet alleen konden er 3 punten op de ranglijst worden bijgeschreven, ook het goede spel van de thuisploeg was noemenswaardig.†

Panter startte de wedstrijd erg sterk met goed voetbal en duidelijke afspraken. Ondanks de flitsende start hield de kersverse vader Dennis Diepeveen de ploeg uit Bunnik wel van het scoren af.

In de 16e minuut opende de aanvoerder van de Panters de score. Na opeenvolgende goed uitgevoerde combinaties werd Mike Willemsen aan de rechterkant in stelling gebracht. Een mooie kapbeweging naar binnen volgde en de voorzet was op maat. Reggi van de Heuvel† was alert en tikte de 1-0 binnen.

Twee minuten na de openingstreffer verdubbelde Bart Juffer de score. Een handsbal in het 16 metergebied werd gezien door de leidsman en de bal ging op de stip, 2-0.

Tot aan de thee had Bunnik weinig in te brengen en denderde de ploeg van trainer Bertho van Neerbos door met het opzetten van mooie aanvallen.†In de 65e minuut gooide Jos van der Wilt de wedstrijd definitief op slot. Na een schitterende actie van Harmen Diepgrond aan de linkerkant van het veld, werd de bal voor de goal geslingerd waar de potige spits op de juiste plek stond.

Vlak voor tijd maakten de gasten uit Bunnik de eretreffer. Na een duw in de rug klonk wederom het fluitsignaal waarna de bal op de stip kwam te liggen. Ook Bunnik was vanaf 11 meter trefzeker, 3-1.

Met de 3e overwinning op rij nestelt SVP zich goed in het linkerrijtje en speelt het volgende week de lastige uitwedstrijd tegen Patria. Aanvang wedstrijd 14:30 uur.