Met drie gelijke spelen is Renswoude nog steeds op zoek naar zijn eerst overwinning van het seizoen. Of hier zaterdag verandering in komt is twijfelachtig. Het treft met UNICUM één van de kanshebbers voor de titel. Prioriteit zal zijn de gelederen achterin gesloten te houden. Renswoude incasseerde tien treffers in de laatste twee officiële wedstrijden. Doelman Jelmer Nijburg keert terug onder de lat na zijn schoring tegen Valleivogels.

Kan Valleivogels de aanvallers van de Merino’s aan banden leggen? Dat is de vraag op Sportpark de Bree –W. De bezoekers uit Veenendaal tikken bijna het gemiddelde aan van vijf treffers aan per wedstrijd. In de voorgaande jaren werd er regelmatig tegen elkaar geoefend waarbij de destijds eerste klasser de Merino’s de grootse mogelijke moeite had met de ploeg uit Scherpenzeel. Of dit zaterdag weer het geval is ……?

VRC gaat op bezoek bij Be Quick. Met nul punten vinden de thuisclub samen met FC Dinxperlo op een laatste plaatst. Hierin schuilt wel het gevaar voor VRC. FC Horst (3-4) en Batavia’90 (1-2 ) wisten maar ternauwernood met de zege te vertrekken uit Zutphen. We gaan er vanuit dat VRC geen fout voor de zware confrontatie die volgende week wacht in en tegen Dronten.