WAVV moet een gevecht aan gaan tegen rechtstreekse degradatie uit de 1e klasse, en moet zeker een van de laatste drie te gaan wedstrijden in winst omzetten, zo ook tegen V.V. HEINO die ook nog hetzij rechtstreekse degradatie of nacompetitie wilde ontlopen.

Het zal voor de Wageningers eindigen in een ware nachtmerrie eindigen, HEINO wist wat het moest doen en met veel bravoure zette het meteen druk op de Wageningse achterhoede, WAVV schrok hiervan maar in plaats met dezelfde instelling de tegenstander te bestrijden bleef het apathisch kijken wat de tegenstander deed. Dit leidde dan ook in de 13e minuut tot de voorsprong van Heino, het was Luc Fakkert die een goede aanval afrondde en de 1 – 0 binnen schoot, WAVV moest dus voor de zoveelste keer in deze fase van de competitie in de achtervolging, maar wat ze ook deden het lukte deze middag niet, er was geen beleving men liet hun tegenspeler te veel ruimte en ga zo maar door.

Natuurlijk kan je je eigen verschuilen achter de vele blessures en afwezigen in het team, maar dan zal je toch karakter moeten tonen om vol voor de winst te gaan, en dat ontbrak er vanmiddag bij de Wageningers. HEINO kon maar aanvallen en WAVV ging alleen maar achteruit, het duurde zelfs tot de 40e minuut totdat de voorwaartsen de keeper van de thuisploeg kon testen, en toe stond het eigenlijk al 3 – 0 voor HEINO, en smachtte WAVV naar de rust, gelukkig vond de scheidsrechter dat ook en zo ging de ruststand in met een 3 – 0 achterstand voor WAVV.

Nu verwachtte de meegereisde supporters uit Wageningen een herboren WAVV, maar ook nu was niets minder waar, men ging gezapig door zoals men de 1e helft eindigde. En voor dat men het wist werd dan ook nog de 4 – 0 en daaropvolgend ook nog de 5 – 0 binnen geschoten, terwijl WAVV geen een enkele kans creëerde bij de thuisploeg. En weer was het HEINO die het definitieve einde voor WAVV inluidde door de eindstand te bepalen op een 6-0 overwinning, en liet WAVV gedesillusioneerd van het veld gaan. Het zal moeilijk worden in het restant van de competitie met nog 2 wedstrijden te gaan a.s. zondag tegen SC BEMMEL thuis en 26 mei TVC ‘26 uit, ook om de nacompetitie te halen zal er toch minimaal 4 punten gehaald moeten worden, het zal nog een hele kluif worden.

 

Van de redactie.