Ze waren er bij de Musketiers nog beduusd over na afloop van de met 3-1 verloren wedstrijd tegen FC Lienden. Kansen en mogelijkheden op een beter resultaat waren nadrukkelijk aanwezig. In de 7e min was het de thuisclub die als eerste de bal tegen het net wist te schieten 1-0. Deze mogelijkheid kreeg Musketiers ook. In de 13e min mocht Jordi van Laar afdrukken vanaf elf meter. Deze buitenkans werd niet benut. Met een half uur op de klok dan toch de verdiende gelijkmaker. De goed spelende Matthijs van Manen was hier verantwoordelijk voor 1-1

Musketiers verzuimde om met een warm gevoel de kleedkamer in te gaan en kreeg hiervoor de deksel op zijn neus. Een vrije trap werd door FC Lienden op slag van rust binnengeschoten 2-1.

Na de pauze ging Musketiers op zoek naar de gelijkmaker of meer. Wie zijn kansen niet benut wint geen wedstijden. Dit overkwam de bezoekers. In de 65e min scoorde een uiterst effectief FC Lienden de 3-1. Musketiers had hier geen passend antwoord meer op. Eindstand 3-1. “ Ongelooflijk dat we niet tot een beter resultaat zijn gekomen. Er was in de rust ook weinig te melden. Het veldspel was goed. Je moet jezelf belonen met doelpunten.” Aldus assistent trainer Denny Mater.

 

Teus Jakobs.