Deze week werd bekend gemaakt dat Marley Berkvens DOVO gaat verlaten. De 26 speler vertelt aan voetbal247 dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. “ Ik hoop op een ambitieuze voetballende ploeg in de Tweede Divisie of een vereniging die naar dat niveau wil groeien. De regio maakt me niet zoveel uit. Vanuit mijn woonplaats Bodegraven is alles goed te doen. Op een gegeven moment ga je nadenken over je toekomst, waar je nu staat en wat je graag zou willen.

Ik ben iemand met ambitie en wil er het maximale uithalen. Dat wil niet zeggen dat ik bij DOVO niet meer kan groeien en kan leren, maar ik voelde dat dit het juiste moment was om ergens iets nieuws te beginnen. Gemakkelijk was de keuze niet. DOVO is een fijne club en ik ben ze echt dankbaar. Om verder te groeien moet je soms dingen loslaten. Hoe lastig dat ook is.” Aldus Berkvens