Op Woensdag 1 Mei jl. werd voor de 16e keer de Goalmaster activiteit gehouden voor alle pupillen vanaf de Champions League t/m de Jo12.
Ook op het voor de zestiende maal, onder prima weersomstandigheden, georganiseerde GOALMASTER kunnen de organisatoren Gert van den Dikkenberg, Corne van Dijk en Emiel Thomassen met volle tevredenheid terugkijken en gezien het enthousiastme van de ca. 95 deelnemende pupillen t/m de Jo12 (meisjes en jongens) is het zeker dat er volgend seizoen ook een 17e keer op het programma zal staan. Dit meldt de site van de Valleivogels.

De deelnemers moesten een circuit afwerken met 8 verschillende oefenvormen waarbij elk onderdeel twaalf minuten duurde. Halverwege was er een korte drinkpauze en ook na afloop kregen alle deelnemers nogmaals drinken en een zakje chips. Aan het eind van de middag kon A.V.V. voorzitter Martin Veenendaal de einduitslag bekend maken, nadat hij eerst de dames achter de bar (Zanna Hollerman, Yothi Wilkes en Ton van den Dikkenberg) en de spelleiders (Timo van Dijk, Margreet van Leeuwen, Jan van Veldhuizen, Jan Pieter Terlouw, Maaike van de Wetering, Petra van de Grift, Joost van den Berg, Daan Westeneng, Gerlinda van Es, Melvin van Deelen en Cees van Baaren) had bedankt kon aan elke deelnemer een herinneringsmedaille worden uitgereikt en van de winnende teams kregen alle spelers ook nog een beker.

Uitslag Jo9 t/m Champions League :

1. Arsenal
(Tim Harthoorn, Leon Diepeveen, Dennis van Ginkel, Fedde van den Ham, Diesel Vis, Bram van Essen en Jari Harskamp)
2. Chelsea
3. Real Madrid
4. Liverpool
5. Barcelona
6. AC Milan
7. Werder Bremen
8. Anderlecht

 Uitslag Jo10- t/m Jo12-pupillen :

1. P.S.V.
(Camiel Mandersloot, Harm Markusse, Marco Hendriks (ontbreekt op foto) en Ruben Terlouw)

2. FC Utrecht
3. FC Twente
4. Heerenveen
5. A.Z.
6. Ajax
7. Feyenoord
8. Vitesse