Jeugdige getalenteerde keepers hebben doorgaans weinig geduld. Worden gebeld en vertrekken. Een uitzondering hierop is Max Kok. De VRC doelman wachtte geduldig op zijn kans en lijkt dit seizoen de vaste kracht te worden onder de lat bij de tweede klasser.

„ Vorig seizoen zat ik al dicht tegen Erwin Huijbers aan. Toen ik een basis plaats kreeg sloeg het noodlot toe. Een enkelblessure wierp me ver terug. Trainers wissel, Erwin ging goed keepen. Zo gaat dat. Nu ben ik fit en wil ik er vol voor gaan. We hebben als doelstelling neergelegd ergens rond plaats 8. De middengroep zeg maar. Gewoon niet in de problemen komen.

Voetballend zit het wel goed. Zeker in de tweede klasse gaat het om de details. Goed staan bij corners en scherp in de afronding. Dat heeft het verleden wel uitgewezen. VRC is terug in de tweede klasse en daar horen we ook thuis.” Renswoude, Valleivogels of Woudenberg. Mooie wedstrijden waarin je scherp moet zijn om tot resultaat te komen. Ik kijk er naar uit.”

Aldus de 20 jarige Max Kok.