Het is Sv Panter niet gelukt om finale van de nacompetitie te bereiken. In Bunnik moest het equipe van trainer Ronald de Roos een 6-2 nederlaag slikken.
Nadat de eerste hoosbuien waren gepasseerd kon er na een kwartier spelen de eerste echte kans gemeld worden. Aron de Kaste sneed van links naar binnen maar krulde de bal voorlangs. Amper een minuut later produceerde Noud van Wijk een rolletje 1-0. Sv Panter werd niet omver geblazen maar in de 25e min kon Bas van de Poel in het vijf meter gebied de bal eenvoudig binnen schieten 2-0. Kleine mogelijkheden. Dat was het voor Sv Panter. Hoe anders bij de thuisclub. Noud van Wijk kreeg tweemaal een vrije doortocht. Éénmaal wist de spits het speeltuig binnen de palen te schieten 3-0. Doelman Dennis Diepeveen moest alles in de strijd gooien om de 4-0 van Jens Smidt te voorkomen. Ruststand 3-0.

Gerrold van Geenhuizen was scherp uit de kleedkamer gekomen. De spits schoot de 3-1 binnen. SV Panter supporters die snel uit de kantine waren gekomen, zagen direct een perfect uitgespeelde aanval van Bunnik’73. Eindstation Noud van Wijk 4-1. Sv Panter reduceerde de achterstand tot twee doelpunten. Martin Rozeboom tikte de bal binnen 4-2. Een wat zwaar bestrafte tweede gele voor Reggi van den Heuvel betekende terug naar de kleedkamer voor de SV Panter aanvoerder. Bunnik’73 profiteerde optimaal. Bas van der Poel 5-2. Dit alles binnen de 55 minuut van de wedstrijd. SV Panter verstopte zich niet. Zocht de aanval, maar het geloof was was weg. Daar hoefde je geen kenner voor te zijn. Bunnik’73 prikte er nog één bij en meldt zich met een 6-2 overwinning voor de finale.

 

Teus Jakobs.