DOVO JO13-1 speelde zaterdag 25-05-2019 de laatste competitiewedstrijd tegen een geduchte tegenstander AFC Quick 1890 JO13-1.

Waarom geducht?

Omdat we in de heenwedstrijd maar ternauwernood een achterstand konden omzetten in een kleine winstpartij (2-3), en ze een fysiek ijzersterke ploeg hebben, en goed kunnen voetballen. Dit spel wat ze in Amersfoort lieten zien deden ze op sportpark Panhuis dunnetjes over, complimenten! De eerste helft waren we gelijkwaardig maar via helaas persoonlijke fouten kwamen we op een 0-1 achterstand.

De tweede helft bogen we een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong, dat was mentaal zeer sterk, maar daarna kwamen we toch weer te gemakkelijk op een 2-3 achterstand te staan. Dit konden we ook niet meer recht trekken. Dat is voetbal, winnen doe je samen, verliezen doe je samen.

Maar al met al hebben we een fantastisch seizoen gedraaid en zijn we terecht kampioen geworden met een doelsaldo van maar liefst +84 doelpunten en maar 23 doelpunten tegen.

Ook complimenten voor de IJsselmeervogels, Houten en dus AFC Quick 1890, die de competitie zeer spannend maakte.

 

Voor alle doelpunten zie

 

En toen barstte toch nog de feestvreugde los zie

DOVO JO13-1, technische staf van DOVO nog bedankt voor het mooie spel deze competitie. En DOVO voor de fantastische huldiging, bloemen, patatje en frikadel na afloop, Bert (regelen medaille, maken kampioensfilmpje), Peter kinderchampagne etc, etc. DOVO JO13-1, wij als ouders zijn hartstikke trots op jullie!

Een goed stel!

Jaap voetbal.