Kevin Schmidt heeft zijn transfer te pakken. De makkelijk scorende aanvaller van Achilles ’29 speelt volgend seizoen voor DOVO.De 25-jarige Schmidt is één van de sterkhouders van Achilles ’29 dit seizoen. Ondanks het feit dat de Groesbeekers degradeerden, scoorde de aanvaller evengoed 17 keer. Een maand geleden was Schmidt nog enigszins bezorgd of zijn kwaliteiten wel werden herkend in de Derde Divisie. In De Gelderlander sprak hij destijds: ,,Ik zie al veel spelers ergens tekenen, maar bij mij is het nog muisstil. Het enige dat ik kan doen, is blijven scoren en hopen dat een club het in mij ziet zitten.”Dit meldt dfe site van voetbal247.

Eerder speelde Schmidt voor onder meer PEC Zwolle, het Schotse Stanraer, East Kilbride en Airdrieonians. Via het IJslandse Vestri belandde hij in maart 2018 bij Achilles ’29. Zaterdag treft Schmidt met Achilles ’29 uitgerekend DOVO: ,,Het is wel toevallig dat het de dag voor de wedstrijd rondgekomen is. Toch blijft het gewoon een competitiewedstrijd. Ik ben nu speler van Achilles ’29 en zal me dan ook volledig geven, zoals ik alle andere wedstrijden gedaan heb.