Speelronde 22 is er een om naar uit te kijken in de  vierde klasse H. In Achterberg ontmoeten VVA en SV Panter elkaar. Voor VVA telt alleen de winst om druk te houden op Vriendenschaar. De koploper wacht een zware pot in Lienden. SV Panter verloor begin december kansloos met 0-4 van VVA. De vlag hangt er nu anders bij. De Veenendalers verkeren in een goede vorm, staat bovenaan in de derde periode en willen niets liever dan VVA van het kampioenschap afhouden.

Bij  DVSA vertrekt aan het einde van dit seizoen de trainersstaf en enkele spelers. Zij willen met een prijs vertrekken. Om deze doelstelling te bewerkstelligen moet de derde periode worden binnengehaald. De basis hiervoor moet in de eerstkomende twee wedstrijden worden gelegd. Zaterdag uit naar Voorwaarts en  een week  later komt Lienden op bezoek.

Zoals gezegd spelen ook de nummers één en drie tegen elkaar. Lienden – Vriendenschaar. Lienden zit in een lastig parket. Staan stevig op de derde plaats maar het weggezakte Voorwaarst heeft de eerste periode op zak. Wanneer SV Panter of DVSA er met de 3e periode vandoor gaat, vist het bij de huidige stand overal naast. Verlies tegen Vriendenschaar betekend afwachten voor Lienden.

 

Teus Jakobs.