ZVV Ede heeft het debuut seizoen in de Eerste Divisie extra glans gegeven door op de laatste speeldag de zesde plaats te bemachtigen. De laatste thuiswedstrijd werd met 6-3 gewonnen van ZVG/ Cagemax.

Voor de tweede keer dit seizoen wist ZVV Ede als winnaar van het veld te stappen tegen ZVG/ Cagemax. In Gorinchem werd het eerder dit seizoen 1-3 tegen de ploeg die nacompetitie gaat spelen voor promotie naar de Eredivisie. Al vroeg keken de Edenaren tegen een 3-0 voorsprong aan. Nadat Erik van Eem voor de voorsprong had gezorgd wist zijn broer Rob van Eem even later ook te scoren. Achraf Benahmed, inmiddels topscorer bij de Edenaren, was de maker van de 3-0. Vijf minuten voor rust deden de bezoekers iets terug: 3-1.

Na rust stond er weer een strijdbaar ZVV Ede. In de wedstrijd waarin niks meer op het spel stond liet de Edese formatie zien geen zin te hebben in een ontspannen avondje. Kamal Bendadi zorgde voor de 4-1. Doelpunten van Joost van Dam en Erik van Eem stelden de overwinning veilig: 6-1. In de slotfase wist ZVG/ Cagemax nog tweemaal te scoren: 6-3.

Na afloop van de wedstrijd werden Robbin Koenders, Gudo van Dronkelaar, Jeffrey van Zwam en coach Paul Prins in het zonnetje gezet. Ze nemen afscheid van ZVV Ede. Paul Prins gaat wel door als speler.

 

Van de redactie.