WAVV wilde er vandaag een winstpartij halen tegen het lager op de ranglijst staande HEINO.

Zeker na de twee nederlagen van de laatste wedstrijden, verlies van FC Winterswijk en verlies tegen de koploper Rohda Raalte.

Niets was minder waar, de thuisploeg begon stroef, het waren de bezoekers die zeer enerverend van start ging, ontregelde de spaarzame aanvallen van WAVV en zette meteen druk bij balbezit. Achteraf bleek dat er toch een trainers overleg gepleegd was met de vorige tegenstanders van WAVV, zodat HEINO de juiste spelwijze kon hanteren om alles en iedereen van WAVV dwars te zetten.

Door deze speelwijze waar de Wageningers moeite mee hadden werden er foutjes gemaakt, en namen de gasten in de 27e minuut de voorsprong, Robin Gerritsen rond een goed lopenede aanval over diverse schijven kundig af en scoorde de 0 -1 binnen. WAVV probeerde de wedstrijd een beetje te kantelen, maar moest uiteindelijk wachten tot de 40e minuut tot voor het eerst de keeper van de gasten even onder vuur werd genomen door aanvaller Marco van Rooijen, na deze aanval scoorde Heino d.m.v. Jesper Schokker de 0 – 2 binnen voor HEINO dit was tevens de ruststand.

Na rust hetzelfde spelbeeld het waren de gasten die de wedstrijd beheersten, en WAVV niet in hun eigen spelletje liet komen. In de 73e minuut scoorde de net ingevallen Mohamed Kifeta de 0 -3 binnen en de wedstrijd was gespeeld.

WAVV verloor voor de 3e keer op rij en in 11 tegendoelpunten, volgens trainer Lieftink kan je wel zoeken naar oorzaken en je verschuilen aan de diverse blessures of de twee ziekmeldingen vlak voor aanvang van de wedstrijd maar dat is geen excuus, te veel basis spelers gaven gewoon vandaag niet thuis en haalden hun niveau niet het is triest om zo te verliezen, We zullen het aankomende week proberen weer op te pakken zeker a.s. donderdag bij de bekerwedstrijd tegen hoofdklasser AWC uit Wijchen en daarna a.s. zondag tegen Tubantia in Hengelo

 

Van de redactie.