Musketiers wilde bij aanvang van het nieuwe seizoen de blik naar boven richten. De realiteit is anders. Op 13 oktober werd het eerste puntje binnengehaald door een gelijkspel tegen SV Panter. Deze slechte start blijft het team van trainer Jacco Kampert achtervolgen. We vinden de Musketiers terug op plaats 10. ” Het leek wel of de motivatie ontbrak binnen de selectie. We moesten duidelijk wennen aan elkaar. Gelukkig gaat het nu een stuk beter. Al blijft het wisselvallig. Winst, wordt een week later, veelal opgevolgd door een verliespartij. Dit is wel voor verbetering vatbaar.” begint Thomas Starrenburg.

Ondanks zijn leeftijd van 18 jaar maakt de middenvelder al twee jaar deel uit van de A- selectie. ” Joop Vink haalde mij destijds bij het eerste elftal en ik ben er niet meer uitgegaan. Ook mijn broertje Bastiaan heeft al veel minuten gemaakt in het eerste. Hij speelt nog in de jeugd.” Waar liggen de ambities van de talentvolle Elstenaar. ” Nou, als het goed is haal ik dit jaar mijn VWO diploma.

Na de zomer studeren. Waar is nog niet helemaal duidelijk. In het verleden heb ik er wel een over nagedacht om ergens anders in de jeugd te gaan spelen. Maar ik weet gewoon dan ik de Musketiers ga missen. Ik vraag wel eens aan vrienden uit Veenendaal of ze bij ons komen spelen. Zodat de Musketiers wat ruimer in de spelers komt te zitten. Ze willen de berg niet over is vaak het antwoord.” Voorwaarts en VVA de eerste twee opponenten na de winterstop. Zeg het maar: ” Lastige opening dat is duidelijk. Bij de top 6 komen we niet meer. Het zou mooi zijn wanneer we een paar plaatsen kunnen stijgen, groei doormaken  en een basis neerzetten waarmee we in de toekomst verder kunnen.”

 

Teus Jakobs.