Na vier nederlagen op rij sloot SV Panter het slechte jaar af met een 1-3 overwinning tegen tegen SVF. Reggi van den Heuvel ziet dat zijn team met golfbewegingen door de vierde klasse gaat. ” VVA Achterberg en Vriendenschaar zijn een maatje te groot. Met de overige teams kunnen we ons meten. Maar, en daar moeten we eerlijk in zijn, het is gewoon te wisselvallig. Bepalende spelers zijn vertrokken. Jeugdige voetballers zijn hiervoor in de plaats gekomen en dat vergt nu eenmaal tijd.

Ik zie dit seizoen dan ook als een leerproces. Blessureleed heeft ons heel 2018 achtervolgd. Ook nu weer zijn er spelers die zich goed mee konden komen. Zware blessures zorgen ervoor dat ze voorlopig geruime tijd buitenspel staan. Pure Pech. Zo blijft je selectie natuurlijk smal en kwetsbaar.” Het programma na de winterstop biedt perspectief voor SV Panter. ” We sluiten het seizoen af tegen de top vijf. Willen we een reeks neerzetten dat moet dit direct na de winterstop gebeuren.

Ronald de Roos neemt afscheid van de zomer. Ik hoop dat we op een mooie manier afscheid van de trainer kunnen nemen.Het eerste jaar onder zijn leiding was top. Alles viel op zijn plaats. Met zelfs nacompetitie om te promoveren naar de tweede klasse.” Bertho van Neerbos gaat het stokje overnemen, kan hij op je rekenen. ” Ik ben 28, veranderd van werk waardoor ik twee keer in de week kan trainen. Je merkt gewoon dat je fitter wordt. Nee, ik ga nog wel een paar jaar door. Zoals gezegd, een leerjaar. Volgend seizoen moet SV Panter er staan!!” Besluit Reggi van den Heuvel tegenover voetbaleentwee

 

Teus Jakobs.