Veenendaal wacht zaterdag een cruciaal duel tegen Houten. Inzet zal zijn plaats vier op de ranglijst. Bij winst slaat v.v. Veenendaal een dubbelslag. Het neemt de vierde stek over van de thuisclub en passeert de Houtenaren in de race om de derde periode. Een periode waarin we in de top verrassende teams tegen komen.

DVSU en het ontketende FZO. Jonathan, de nummer drie op de ranglijst heeft nog geen periode op zak. De Zeisternaren zijn echter slecht begonnen in de laatste periode in mikken op een hoge eindklassering om zo de nacompetitie in te rollen. Veel tellen, rekenen en verwachtingen. Voor de mannen van Arco van Elst telt maar één ding en dat is met een goed resultaat vertrekken uit Houten.

VRC – Woudenberg

 

Bij VRC hoeft er niet veel meer geteld en gerekend te worden. Het team van trainer Jan Gaasbeek draait. De tweede periode is binnen en er kan dus vrijuit gevoetbald worden. Woudenberg zal naar Veenendaal komen om iets recht te zetten. Op 8 december verloor het thuis verrassend met 1-3 van VRC. Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

 

Teus Jakobs.