Het zit SV Panter het gehele seizoen al niet echt mee. Ook tegen Voorwaarts had er meer ingezeten dan een 3-1 nederlaag.

In Utrecht werd in de 5e min al gescoord door de thuisclub 1-0. Tot aan de rust hielden de tweeëntwintig spelers elkaar in evenwicht. Wat speldenprikken daar bleef het bij.

Na de pauze een sterker SV Panter dat dan ook verdiend langszij kwam door een doelpunt van Gerrold van Geenhuizen 1-1. De spits scoorde in de 60e min vanuit een vrije trap. En dan de pech. Een bal op de paal van Voorthuizen ketste ongelukkig tegen doelman Dennis Diepeveen en rolde in de 75e min binnen 2-1. In het gestarte offensief van SV Panter wilde Reggi van den Heuvel vanaf zeven meter aanleggen voor een schot. Een Utrechter dook naar de bal en toucheerde deze met de hand. Geen strafschop. In blessure tijd werd de eindstand bepaald op 3-1. Kort hiervoor was Gerrold van Geenhuizen – door twee maal geel –  al richting de kleedkamers aan het wandelen. SV Panter heeft laten zien dat het verschil met de top klein is. Volgende week moet dit  verschil ook uitgedrukt worden in punten als VVA Achterberg op bezoek komt.

 

Teus Jakobs.