De imposante zegereeks van VVSB is ten einde. GVVV boekte op de Boekhorst een 1-3 zege op de ploeg van coach Eric Meijers.

De Blauwen uit Veenendaal sloegen al vroeg toe. Weer was het Mo Bendadi die een belangrijke rol had bij de treffer. De vertrekkende middenvelder ging goed door op de bal en bediende Simon Brouwer op maat: 0-1. Kort daarna raakte Jeremy de Graaf bovendien de paal. Toch kreeg ook VVSB de nodige behoorlijke kansen, omdat GVVV slordig omging met balverlies. Zo kregen Frank Tervoert en Raychelo Fecunda later in de eerste helft aardige kansen op de gelijkmaker. Dit meldt de site van voetbal247.

Na rust moest GVVV het na een kwartier doen zonder doelman Johan Jansen, die geblesseerd zich moest laten vervangen. Een kwartier voor tijd maakte Tervoert de 1-1. GVVV rechtte echter de rug en kwam al vlot via Bart Hulsbos weer aan de leiding: 1-2. In blessuretijd tekende Roy Terschegget ook nog voor de 1-3. Daarmee moest VVSB na vijf duels zonder nederlaag weer een verlies slikken, terwijl GVVV nu zeker weet dat het ook volgend seizoen in de Tweede Divisie speelt.