Coach Paul Prins vertrekt na dit seizoen bij ZVV Ede 

Aan het einde van dit seizoen nemen ZVV Ede en coach Paul Prins afscheid van elkaar. Na vier succesvolle seizoenen is het tijd voor iets anders.

Vier jaar lang was Paul Prins verantwoordelijk voor de prestaties van ZVV Ede. Hij begon in de Eerste Klasse en eindigt in de Eerste Divisies. Niet veel coaches zullen hem dat nadoen. “Als we dit seizoen ook nog eens handhaven op landelijk niveau, dan kan ik niet anders zeggen dan dat hij het uitstekend heeft gedaan bij ons” is technisch manager Henry Snelselaar helder. “Na vier jaar is wel de conclutie.sie dat het voor beide partijen goed is om te vernieuwen. Ook beschikt Paul momenteel niet over de benodigde trainerslicentie, waarvoor hij een jaar dispensatie geniet”.

Paul Prins is nog niet klaar met zijn werk en ziet voldoende kansen om rechtstreeks te handhaven dit seizoen. Wat hij daarna gaat doen is nog niet bekend. “Ik hoop komend jaar de mogelijkheid te krijgen bij wat ervaren trainers meet te lopen. Als er iets voorbij komt dan neem ik dat zeker in overweging”.

 

Van de redactie.